home        producten       projecten        contact
                                                                                                                           
A

p8

piscicalor

Wij gebruiken voor onze producten uitsluitend hoogwaardige componenten. Wij zijn distributeur van de volgende merken:
DEKOBO: afdekkingen voor uw zwembad eventueel met ingebouwde zonnecollectoren
Sun Disc: Speciale koepeltjes om met de zon uw zwembad te verwarmen
Zodiac: warmtepompen en zwembad toebehoren

Wij zullen altijd de beste oplossing adviseren en zijn niet gebonden aan deze merken.

DEKOBO is een Nederlands/Spaans bedrijf dat in de provincie Alicante is gevestigd. Dit bedrijf produceert sedert 2007 afdekkingen van hoge kwaliteit. Zij leveren als een van de weinigen, een afdekking die ook in Spanje in staat is om als zonnecollector dienst te doen. Normale PVC lamellen vervormen door de intense zonnestraling. Dekobo gebruikt voor deze oplossing lamellen van policarbonaat die een temperatuur van 140 graden kunnen weerstaan.

Klik hier om naar de website van dekobo te gaan


logo dekobo

SUN DISC Met zonnecollectoren kan het zwemseizoen worden verlengd. Er zijn verschillende systemen op de markt. In de zwembadafdekking kunnen collectoren zijn geïntegreerd, standaard zonnepanelen die ook gebruikt worden voor warm tapwater productie of speciale producten die voor zwembad verwarming zijn ontwikkeld en in staat zijn om direct het gechloreerde water te verwarmen. Sundisc zijn koepeltjes gemaakt van opgerolde PE leiding die een hoge capaciteit per vierkante meter opervlak. Arcos.sp zal vaak adviseren dit product te gebruiken omdat naar onze mening dit één van de betere oplossingen is om de zon te gebruiken om uw zwembad te verwarmen. Uiteraard kunnen wij ieder ander systeem leveren mocht blijken dat deze beter in uw situatie passen.

Klik hier om naar de website van Sundisc te gaan.


logo sun-disc

ZODIAC is een Frans bedrijf dat vooral bekend is door zijn rubberboten. Zodiac levert echter ook een aantal producten voor zwembaden waaronder enkele goede, geluidsarme en efficiënte zwembadwarmtepompen. Als de beste oplossing voor u een standaard zwembad warmtepomp is, dan raad Arcos.sp u aan met dit merk in zee te gaan.

Klik hier om naar de website van Zodiac te gaan.