home        producten       projecten        contact
                                                                                                                           
A

p8

Spanje heeft zelfs in de winter heerlijk zonnige dagen. Het zwembad ziet er aantrekkelijk uit. Zwemmen is er echter niet bij, het water is te koud!

ARCOS.SP levert een aantal producten die uw zwemseizoen kunnen verlengen. Ook het hele jaar zwemmen is mogelijk. Het zwembad warm houden kost een hoop energie maar onze producten gaan daar zuinig mee om.

Belangrijk is dat het water niet afkoelt. Een afdekking voorkomt onnodig afkoelen. Vervolgens kan het water worden verwarmd.

Wij kunnen uw zwembad verwarmen met zonnepanelen, een lucht warmtepomp of ons topproduct, het Piscicalor systeem. Piscicalor bestaat uit een warmtepomp, een zonnecollector en een bodemcollector. De zon verwarmt overdag een stuk aarde waardoor ook īs nachts een hoge begin temperatuur naar de warmtepomp gestuurd kan worden. De warmtepomp verhoogt die temperatuur zodat het bruikbaar is om uw zwembad te verwarmen. Schijnt er geen zon dan gebruikt de pomp de luchttemperatuur en de warmte uit de aarde. Dit systeem is efficiŽnter dan een luchtwarmtepomp en maakt geen geluid.

Voor informatie of advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor meer informatie over diverse oplossingen klik hier.